DBZ Tribute - Af Schaefern-xD

Go down

DBZ Tribute - Af Schaefern-xD

Indlæg  Schaefern-xD on Tors maj 08, 2008 1:37 pm

Lidt om mappen:
Der er to hold, de gode, og de onde, det gælder om at dræbe alle de gode hvis du er ond, og alle de onde hvis du er god, det brude være ret simpelt.
- Der er en række sagaer som du skal dræbe undervejs, og creepsne vil skiftes ud, alt efter hvor langt henne i sagaerne du er.
Sagaerne følger historien om DBZ, og det er meget detaljeret, så dine heroes ser ud som de gør i tegneserien omrking DBZ.

TUTORIAL FOR NOOBS

DBZ TRIBUTE er et team game,(Hvis du ikke spiller som et team, vil dine teammates blive svage, så du ikke forstår det)
Lær hvordan man chainer: Det er egentligt ret enkelt hvad du gør: Du løber hen til et creep, og prøver at undgå det angriber dig, hvorefter du beamer dem alle sammen ned.

Abuse dine stats:
Træn aldrig med ss3, eller lss, da du har 3.500x i powerlvl, da det ville give dig færre stats. Et eksempel:
Hvis du dræber en edderkop med ss3 giver den dig 3 stats.
Hvis du dræber en edderkop med ss2 giver den dig 3 stats.
Konklusion:
Hvis du dræber en edderkop med ss2, og derefter går i ss3 giver det dig 7 stats i alt, dette lyder måske ikke af meget, men hvis du nu dræbte 100 edderkopper, så ville det jo i sidste ende gøre en ret stor forskel, dette gælder for hvert enkelt creep.

Lær ikke at waste dit mana:
1: Brug ikke Big Bang Attack på et lille level 3 creep, da det ville være fuldstændig spild af mana, bliv ved med at chaine, og lad din hero blive i revert så meget som du nu kan.
2: Når du chainer, så skal du altid gøre det i reverted, og så når du en gang har samlet nok creeps, så går du f.eks. i ss, og derefter beamer du dem ned, dette ville føre til at du ikke mister mana.

Lær at undvige beams og nukes:
Du skal aldrig blive stående foran en fjende. Du skal altid løbe rundt i cirkler rundt omkring ham, dette vil føre til at han rammer ved siden af med sine beams. Dette kunne betyde at du kunne vinde imod en meget stærkere fjende.

Få tips og hints:
Til Z Fighterne:
Brug aldrig Oozaru imod en saga, det er ubrugeligt, da sagaen altid ville løbe væk fra dig.
En god ide til din Oozaru som Vegeta eller Goku:
Hvis du f.eks. ser Broly kæmpe imod en saga, der hedder Turles, og Broly er meget stærkere end dig, kan du altid bruge din Oozaru til at blive stærkere end ham i kort tid (Nok tid til at dræbe ham i)
Vær forberedt på at han måske til prøve at løbe væk fra dig, og bruge sit Enegery punch på dig, som ville bashe dig et kort stykke tid, og derefter bruge creeps til at blokkere dig. Men her er hvad du skal gøre:
Dræb sagaen i stedet for at dræbe Broly, derefter dræb creepsne, hvis du nu er i level 30, kan du skrive "ss", hvorefter du bliver til en super saiyajin, og kan dræbe Broly.
Du ville gøre klogt i at så snart du er i level 35, kan du gå ind at træne i Hyberlic Time Chamber, som er placeret i lookout (Det sted du kommer hen når du reviver som en Z Fighter.
Når du er inde i Hyber Time Chamber, kan du som Vegeta eller Goku bruge Oozaru, og dræbe den "Falske" Goku, ved at bruge "Patrol", som får dig til at løbe frem og tilbage i en "Circle of Power", der vil få en falsk Goku til at spawne.
- Husk altid at lære dig dit skill med Critical Strike, for at du dræber dem hurtigere inde i Hyberlic Time Chamber.
- You would better get level 35 and enter Hyperlic Time Chamber, then use oozaru with Goku or Vegeta and patrol at the "fake" Goku inside the Hyberlic Time Chamber, and remember to learn you the critical hits, this will make you recive 15 lvls in 45 seconds. After your oozaru are done, you can continue or leave thechamber, the time will stop automaticaly

- TURNERINGEN ER DET RENE SPILD AF TID, ALDRIG GÅ IND I DEN.
- CAPSULE CORP TRÆNING MED VEGETA STINKER, DET GIVER DIG GODT NOK LEVELS, MEN MEGET FÅ STATS.

Duelerings tips (Bedre kendt som 1v1):
I en duel, er det ikke altid godt at gå ind i Hyberlic Time Chamber i level 35, du skal altid huske at dræbe en anden saga, der hedder Wheelo, ellers ville din fjende nemlig tage den, og det kunne gøre ham for stærk.
- På vejen til Hyberlic Time Chamber fra Wheelo:
Skal du altid lave dig en stor chain i det sted hvor Cell starter, da det ville give dig gode stats og levels til når du kommer i Hyberlic Time Chamber, og du kan hermed nå at dræbe flere derinde, hvilket ville få dig i højere level, på kortere tid.

De onde:
Teamkill er slet ikke godt på nogle måder, selvom du kan Unally dine venner.
Hvis du spilder din tid på at dræbe din ven, for at få +5 lvls, så ville det være meget bedre at chaine, og oven i købet skaffe stats.
- KUN TEAMKILL NÅR EN FYR STJÆLER DIN CHAIN, skriv f.eks.: "Unally Cell"
- "Unally" virker dog kun for de onde.

Efter denne tutorial skulle du være klar til at spille spillet, hav det nu sjovt, og nyd spillet.
- Føl dig fri til at fortælle mig, hvis du synes at der mangler noget i denne tutorial.
avatar
Schaefern-xD
Shaman
Shaman

Antal indlæg : 56
Age : 26
Geografisk sted : Danmark - Jylland - Kolding
Registration date : 04/05/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum